Een kerstkaart met een grote wens

Een kerstkaart met een grote wens

 

Met de kaarten van Oxfam Novib, Amnesty International en Unicef brengt u niet alleen de kerstwens over op uw familie en vrienden maar ook op mensen die in barre omstandigheden leven. De opbrengst van deze kaarten wordt namelijk gebruikt voor de projecten die deze goede doelen hebben lopen.
De kaarten van Oxfam Novib dragen bij aan de strijd tegen armoede in de wereld. Ze werken samen met lokale partnerorganisaties en met de meest kwetsbare kinderen, vrouwen en mannen. Gezamenlijk roepen ze een halt toe aan de onrechtvaardigheden die leiden tot armoede.  Als de basisrechten van mensen worden gerespecteerd, kunnen we armoede en onrecht de wereld uit helpen. Daar zet Oxfam zich dagelijks voor in.

Met de aankoop van Amnesty steunt u de mensenrechten wereldwijd. Van mensen in Brazilië tot onze buren in Duitsland, Amnesty zet zich in voor de rechten van iedereen. Ze bieden onder andere ondersteuning aan vrouwen die op de vlucht zijn voor onderdrukking, kinderen die gebruikt worden voor arbeid en onschuldige mensen die in het buitenland in gevangenissen zitten.
Unicef zet zich in voor kinderen wereldwijd. De kinderen in arme landen bieden ze met de opbrengst van de kerstkaarten een betere toekomst. Ze zorgen voor een veilig onderkomen voor kinderen, bieden de mogelijkheid voor een opleiding en regelen hulp in noodsituaties. Ook in eigen land zet Unicef zich in voor de rechten en gezondheid van de kinderen.