Oh denneboom, Oh denneboom

De sfeermaker om kerst dit jaar in huis te brengen zijn toch wel de papieren kerstbomen en engelen van Only Natural. De grootste is wel 60(!)cm hoog, het zijn ware eyecatchers. Omdat ze van papier zijn, heb je geen last van uitvallende naalden, kan de kat niet in de boom gaan hangen èn zijn de duurzaam doordat je ze elk jaar kunt hergebruiken. De figuren sluiten met een magneet en zijn snel weer plat op te vouwen en op te bergen.


Deze papieren creaties worden onder fairtrade omstandigheden met de hand gemaakt in India. Hier wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk papier en gerecyclede materialen. 
De leverancier van de papieren creaties werkt al sinds 1998 samen met Only Natural. Het bedrijf is ooit heel klein in de kelder van meneer Gautam begonnen. Door zijn enthousiasme en harde werk heeft het bedrijf kunnen groeien tot een goed lopende firma die 650 medewerkers een goed en leefbaar loon bezorgd.

Daarnaast heeft Gautam binnen zijn bedrijf duurzaamheid, fairtrade, kwaliteit, originaliteit en de veiligheid van zijn mensen hoog in het vaandel staan.